Zaštita osobnih podataka

Stalo nam je do zaštite podataka – ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i poduzimamo sve mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke.

Općenito

Hvala vam što posjećujete web shop www.epozivnica.com. Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših osobnih podataka. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke prilikom korištenja naše web stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije kako biste razumjeli naše postupke u vezi s vašim podacima

Ovom web stranicom upravlja Enterprise Studio d.o.o. čije je sjedište u Ulici Ivana Gundulića 1A, 10380 Sveti Ivan Zelina, Hrvatska, OIB: 81314700076. “Enterprise Studio”, “ePozivnica”, “mi” ili “naši” obvezuje se štititi i poštivati vašu privatnost. Ova obavijest (“Zaštita osobnih podataka”) osmišljena je kako bi vas obavijestila o našoj praksi u vezi s obradom podataka, uključujući podatke koji vas mogu izravno ili neizravno identificirati (“Osobni Podaci”) do kojih je ePozivnica došla u vezi s web mjestom ePozivnica.com, ePozivnica.com trgovinom, ePozivnica.com kontakt formom (“Kontakt”) ili bilo kojem drugom proizvodu ili usluzi ePozivnica. Obrada podataka znači bilo koju radnju koja se izvodi nad osobnim podacima, kao što je prikupljanje, snimanje, pohrana, izmjena, dohvat, uporaba, otkrivanje, brisanje ili uništavanje osobnih podataka.

Enterprise Studio djeluje kao kontrolor vaših osobnih podataka u skladu s propisima o zaštiti podataka Hrvatske i Europske unije.

Korištenje naše web stranice općenito je moguće bez navođenja vaših osobnih podataka. Ako se osobni podaci (poput imena, adrese, adrese e-pošte) prikupljaju na našoj web stranici, oni su uvijek na dobrovoljnoj osnovi. Međutim, u slučaju da želite naručiti naše proizvode putem našeg web shopa, navođenje određenih Osobnih podataka (ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj mobitela) obavezno je kako bi vam ePozivnica omogućila pružiti takvu uslugu.

Prihvaćanjem ovih Pravila privatnosti prilikom naručivanja u našoj web trgovini (ePozivnica) dajete nam svoj pristanak za obradu i korištenje vaših osobnih podataka u skladu s odredbama i uvjetima ove Politike privatnosti.

Osobni podaci koje ePozivnica prikuplja

Možemo prikupljati i obrađivati sljedeće podatke o vama:

Informacije koje nam dajete

Možete nam dati podatke, uključujući vaše osobne podatke, kada koristite naše Usluge, ispunjavanjem obrazaca povezanih sa Uslugama (kao što je obrazac za kupovinu – Podaci o plaćanju, Podaci o događaju), kada sudjelujete u bilo kojoj od naših nagradnih igra, promocija ili anketa, kada komunicirate s nama putem telefona, e-pošte ili na neki drugi način, kada prijavite problem s našim uslugama ili kroz druge aktivnosti povezane s našim uslugama.

Podaci koje nam dajete mogu uključivati:

  • obvezni podaci potrebni za pristup određenoj usluzi koju pružamo, kao što su vaše ime i prezime, adresa e -pošte, adresa stanovanja, lokacija događaja, kontakt brojevi, datumi događaja. Ovi su podaci obvezni ako želite koristiti neke od naših usluga. Na primjer, neće vam biti dopušteno naručiti na web stranici ePozivnica ako potrebni Osobni Podaci nisu navedeni.
  • dodatne informacije koje nam dajete na dobrovoljnoj osnovi

Podaci koje automatski prikupljamo o vama kada koristite naše Usluge:

Možete nam dati podatke, uključujući vaše osobne podatke, kada koristite naše Usluge, ispunjavanjem obrazaca povezanih sa Uslugama (kao što je obrazac za kupovinu – Podaci o plaćanju, Podaci o događaju), kada sudjelujete u bilo kojoj od naših nagradnih igra, promocija ili anketa, kada komunicirate s nama putem telefona, e-pošte ili na neki drugi način, kada prijavite problem s našim uslugama ili kroz druge aktivnosti povezane s našim uslugama.

Podaci koje nam dajete mogu uključivati:

  • ePozivnica prikuplja podatke koje vaše računalo, preglednik, mobilni telefon ili drugi uređaj koji koristite za pristup našim uslugama automatski pružaju, poput naziva domene koju koristite za pristup Internetu, zemlje iz koje je posjet došao, preglednika i operativnog sustava koji koristite za pregled web stranice, datum i vrijeme posjete našoj web stranici, modela mobilnog uređaja koji koristite, koje usluge koristite, kada i na koji način koristite naše usluge. Ako ste za pronalaženje nas koristili drugu web stranicu, dobit ćemo naziv web stranice s koje ste se povezali na našu web stranicu.
  • ePozivnica će pribaviti vaše osobne podatke od trećih strana, primjerice od Facebooka ili Googlea u slučaju da se odlučite prijaviti na web stranicu ePozivnica koristeći Facebook ili Google račun. U slučaju da se odlučite za korištenje takve funkcije, ePozivnica imat će pristup samo sljedećim Osobnim podacima: vaše ime i prezime i adresu e-pošte. Ostali osobni podaci koje ste podijelili s tom trećom stranom neće se dijeliti s tvrtkom Enterprise Studio.

Obrada i korištenje osobnih podataka

Pravne osnove za prikupljanje i obradu osobnih podataka

ePozivnica se oslanja na različite pravne osnove za prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka. To uključuje:

Vaš pristanak

U slučaju da nam date izričit pristanak za to, možemo prikupiti i obraditi neke vaše osobne podatke u određenu svrhu izričito navedene u vašem pristanku. Pristanak se odnosi na vašu slobodno danu, konkretnu, informiranu i nedvosmislenu izjavu ili drugi jasan potvrdni čin kojim pristajete na obradu podataka.

Tražit ćemo vaš pristanak za:

 • prikupljanje i obrađivanje podatke o vašoj lokaciji;
 • slati vam marketinške komunikacije;
 • koristiti vaše osobne podatke u komercijalne, promidžbene i druge specifične svrhe.

Kada obrađujemo vaše osobne podatke na temelju vašeg pristanka, u svakom trenutku možete povući svoj pristanak slanjem e-pošte na sljedeću adresu: [email protected]

Obrada osobnih podataka potrebna je za pružanje usluga ili za sklapanje i izvršavanje našeg ugovora s vama

Određeni se podaci prikupljaju i obrađuju jer su od ključne važnosti da vam ePozivnica može pružiti usluge. Na primjer, ako kupujete digitalne pozivnice iz našeg web shopa, moramo znati vaše ime i prezime i adresu kako bismo vam mogli naplatiti naručene proizvode, te informacije o vašem događaju koji uključuje podatke kao što su imena, adrese e-pošta, kontakt brojeve, lokacije, datume i vrijeme događaja za izradu proizvoda koje vam isporučujemo.

Legitimni interes

ePozivnica može prikupljati i koristiti neke vaše osobne podatke u slučaju da za to imamo legitiman interes. Smatramo da imamo legitiman interes te možemo prikupljati i obrađivati vaše osobne podatke kako bi:

 • učinili naše usluge sigurne i spriječili prijevaru, zlouporabu ili druge nezakonite aktivnosti;
 • razvijali i poboljšavali naše usluge;
 • pružili vam kvalitetnu podršku za proizvode;
 • plasirali naše usluge.
 • obrada osobnih podataka potrebna je kako bi ePozivnica ispunila zakonske obveze

Gdje se obrađuju Vaši podaci?

Vaši osobni podaci uglavnom će se obrađivati u Republici Hrvatskoj. Iznimno, vaši osobni podaci mogu se obrađivati u drugim zemljama u slučaju da ih obrađuju treće strane koje pružaju usluge tvrtki Enterprise Studio, kako je dalje opisano u tekstu.

Dijeljenje podataka s trećim stranama

Ne prodajemo, ne razmjenjujemo, niti na drugi način ne prenosimo vaše osobne podatke trećim stranama. Međutim, ePozivnica može podijeliti vaše osobne podatke s pouzdanim trećim stranama (podizvođačima) koje pružaju usluge tvrtki Enterprise Studio. Stoga se vaši osobni podaci mogu pružiti, na primjer, pružateljima IT usluga, pravnim savjetnicima, partnerima angažiranim za obradu plaćanja ili isporuku proizvoda naručenih putem naše web-trgovine itd., a sve u svrhu pomoći ePozivnica u pružanju kvalitetnih usluga svojim korisnicima. Takvi davatelji usluga imat će pristup samo podacima potrebnim za izvršavanje obveza prema tvrtki Enterprise Studio i obrađivat će vaše osobne podatke prema striktnim ugovorom dogovorenom dogovoru o povjerljivosti, u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka – Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća („Opća uredba o zaštiti podataka”).

Podaci koje ePozivnica prikuplja i koji su anonimizirani na način da se više ne mogu povezivati s vama kao pojedincem neće se smatrati osobnim podacima. ePozivnica takve anonimne podatke može dijeliti s trećim stranama u reklamne, marketinške ili druge poslovne svrhe.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

ePozivnica zadržat će vaše osobne podatke onoliko koliko je potrebno za pružanje usluga. U slučaju da se obrada vaših osobnih podataka temelji na vašem pristanku i povučete privolu za obradu određenih osobnih podataka u skladu s odredbama ove Politike privatnosti, svi osobni podaci za čiju je obradu privola povučena biti će izbrisani.

Zaštita osobnih podataka

ePozivnica ispunjava sve odgovarajuće administrativne, fizičke i tehničke zahtjeve za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka koje ePozivnica prikuplja. To radimo, između ostalog, i na sljedeće načine:

 • koristeći enkripciju za siguran prijenos osobnih podataka koje pružate web odredištu ePozivnica kod korištenja usluga;
 • korištenje tehnika kao što su pseudonimizacija i anonimizacija radi zaštite vaših osobnih podataka;
 • provođenje relevantnih sigurnosnih mjera u svim sustavima koji sadrže osobne podatke svojih korisnika;
 • česta edukacija zaposlenika Enterprise Studija na području zaštite podataka.

Iako poduzimamo sve razumne i dostupne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, nijedan prijenos na mreži nije 100% siguran od pristupa neovlaštenih primatelja, pa nas nećete moći smatrati odgovornima za bilo kakvo kršenje sigurnosti, osim ako je to isključivo zbog našeg nemara.

Pristupanje, ispravljanje i brisanje Vaših osobnih podataka

Ako nam date svoje osobne podatke, imat ćete pravo (u bilo kojem trenutku):

 • od ePozivnica.com dobiti potvrdu koje Osobne podatke koji se odnose na vas ePozivnica obrađuje i koja je svrha takve obrade podataka;
 • zatražite od ePozivnica.com da ispravi vaše osobne podatke u slučaju da su osobni podaci koji se odnose na vas netočni;
 • zatražiti od ePozivnica.com da iz baze podataka ePozivnica.com izbriše neke ili sve osobne podatke prikupljene u vezi s pružanjem usluga;
 • povući privolu za obradu određenih osobnih podataka u određene svrhe;
 • pribavite od ePozivnica.com osobne podatke koje ste nam dali u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu. Imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade podataka, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.

U slučaju da želite učiniti bilo što od gore navedenog, obavijestite nas slanjem e-pošte na adresu: [email protected]. Zahtjev za pristup, brisanje ili izmjenu vaših osobnih podataka obradit će se u roku od 5 radnih dana od trenutka primitka takvog zahtjeva.

Kolačići i poveznice na stranice trećih strana

Web stranica ePozivnica koristi kolačiće u statističke svrhe, kako bi se utvrdilo koje se stranice posjećuju i koliko često te kako bi se poboljšalo vaše internetsko iskustvo po povratku.

Kolačići ne štete vašem računalu ili drugom uređaju koji koristite za pristup našim uslugama i ne sadrže nikakve viruse. Kolačići se koriste kako bi našu ponudu učinili lakšom za korisnika, povećali učinkovitost i sigurnost. Kolačići nam omogućuju da prepoznamo vaš preglednik kada ponovno posjetite našu web stranicu. ePozivnica zatražit će vaš pristanak za korištenje kolačića na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Web stranica ePozivnica i druge usluge mogu sadržavati veze na web stranice kojima upravljaju treće strane. ePozivnica nije odgovorna za prakse privatnosti trećih strana. U slučaju da posjetite takve druge web stranice, pročitajte njihova pravila o privatnosti.

Newsletter podaci

Ako želite primati newsletter ponuđen na našoj web stranici, potrebna nam je vaša adresa e-pošte, kao i podaci koji nam omogućuju da provjerimo jeste li vlasnik navedene e-adrese i želite se pretplatiti na newsletter ili ne. Daljnji podaci se ne prikupljaju.

U bilo kojem trenutku možete povući privolu za primanje newslettera, na primjer putem veze za odjavu koja je navedena u newsletteru, ili slanjem poruke e-pošte na sljedeću e-adresu: [email protected]

Ostalo

Ova Politika privatnosti posljednji put je pregledana i ažurirana 30. studenog 2023.

ePozivnica zadržava pravo povremenih izmjena i/ili ažuriranja ovih Politika privatnosti. Kako biste bili u toku, povremeno biste trebali pregledati Politiku privatnosti.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili primjedbi u vezi s obradom vaših Osobnih podataka od strane ePozivnice ili su vam potrebne dodatne informacije o vašim osobnim podacima prikupljenim uveza sa Uslugama ili ovim Politikama privatnosti, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka tvrtke Enterprise Studija na sljedeći način:

ili

 • poštom na sljedeću adresu:
  Enterprise Studio d.o.o.
  Ulica Ivana Gundulića 1A
  10380 Sveti Ivan Zelina
  Hrvatska

Osim toga, u slučaju da imate primjedbi u vezi s obradom vaših osobnih podataka od strane ePozivnica.com, možete podnijeti žalbu Hrvatskoj agenciji za zaštitu osobnih podataka.

ePozivnica