Saznajte nešto o nama

Pravo mjesto da saznate više o ekipi koja stoji iza ePozvnica.com i spoznate što nas pokreće.

Tim iza ePozivnice

Naš tim se sastoji od nekoliiko članova čiji je hobi, počevši u ranoj mladosti, prerastao u strast i profesionalu djelatnost. Iako u timu svatko ima svoju ulogu, na svemu radimo zajedno kako bi bili sinkroni, efiikasni i koncentrirani na zadovoljstvo naših korisnika.

Tako da u timu imamo iskusnog grafičnog dizajnera koji se brine da svaki segment weba i digitalnih pozivnica bude na svom mjestu – od grafika, margina, boja, fontova i generalnog dojma. Sljedeća osoba se bavi web arhitekturom, razvija funkcionalnost cijelog sustava i pretvara želje dizajnera u stvarnost. Dok naš posljednji član je zadužen za digitalni marketing, bez kojeg korisnik koji ovo čita vjerojatno ne bi došao do ove stranice i teksta. 🙂

Misija

Naša misija je jednostavna – omogućiti vam stvaranje impresivnih digitalnih pozivnica bez stresa i po pristupačnim cijenama. Želimo vam pomoći da svoje važne trenutke, poput vjenčanja, rođendana, eventa ili “save the date” obavijesti, podijelite na profesionalan i moderan način.

Naše vrijednosti

Cijenimo upornost, trud i postizanje uspjeha. Svaki projekt shvaćamo ozbiljno i nastojimo pružiti najbolju moguću kvalitetu i korisničko iskustvo. Naše vrijednosti nas motiviraju da kontinuirano rastemo i razvijamo se kako bismo zadovoljili potrebe naših korisnika.

Prodajni uvjeti

Način plačanja: Transakcijsko plaćanje. Za poslovne subjekte uvjeti plaćanja navedeni su u ponudi. Iznos za plaćanje uplaćuje se na IBAN prodavatelja istaknut u ponudi ili računu u navedenom roku. Cijene usluga i proizvoda izražene su primarno u eurima (EUR) te informativno u hrvatskim kunama (HRK), te uključuju 25% hrvatskog PDV-a. Cijene izražene u € preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije | 1 € = 7,53450 kn.

Podaci o društvu

ePozivnica.com posluje pod tvrkom ENTERPRISE STUDIO društvo s ograničenom odgovornošću za usluge i trgovinu. Skraćeni naziv: ENTERPRISE STUDIO d.o.o. Sjedište tvrtke: Ulica Ivana Gundulića 1A, 10380 Sveti Ivan Zelina, Hrvatska. OIB: 81314700076. VAT ID: HR81314700076. Upisano u Trgovački sud u Zagrebu, broj Tt-22/1298-2. Temeljni kapital: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti. Direktor društva: Antonio Slavujević. Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun i broj računa: Zagrebačka banka, d.d. Trg bana Josipa Jelačića 10, Zagreb, IBAN: HR30 2360 0001 1029 6869 1, SWIFT: ZABAHR2X.

ePozivnica