FAQ – Često postavljena pitanja

Naša FAQ sekcija je dizajnirana kako bi pružila brze i jasne odgovore na česta pitanja koja se tiču usluga ePozivnica.

1. Što je Digitalna Pozivnica?

Digitalna pozivnica je moderna alternativna klasičnih papirnatih pozivnica koja omogućuje jednostavno dijeljenje informacija o događaju poput vjenčanja, rođendana, evenata ili drugih svečanosti, te pruža fleksibilnost u oblikovanju i personalizaciji pozivnica.

Također, ePozivnice sadrže niz prednosti u odnosu na konvencionalne – uzvanicima je pristup informaciji uvijek dostupan na mobilnom uređaju, tijek i plan događaja je jasno prikazan, implementirana je navigacija do raznih lokacija, važne informacije su postavljene interaktivno, i svaka digitalna pozivnica sadrži obrazac preko kojeg uzvanih potvrđuje dolazak.

2. U kojem obliku ću dobiti digitalnu pozivnicu?

Digitalna pozivnica dolazi u obliku personaliziranog Linka. Primjerice, ukoliko su Ivana i Marko naručili pozivnicu za Vjenčanje, dobit će poveznicu u obliku www.epozivnica.com/Ivana_i_Marko. Na taj način Vašim uzvanicima će bti iz samog Linka vidljivo da se radi o Vama i Vašem događaju.

3. Kako podijeliti Digitalnu Pozivnicu s uzvanicima?

Digitalna pozivnica dolazi u obliku personaliziranog linka kojeg možete jednostavno podijeliti s uzvanicima putem društvenih mreža, Whatsappa, Vibera, Emaila i ostalo. Nema potrebe za tiskanjem, slanjem poštom ili čekanjem da pozivnice stignu do svojih odredišta.

4. Koliko traje isporuka ePozivnice?

Nakon uspješne kupovine digitalne pozivnice i obrade transakcije, pristupamo izradi Vaše digitalne pozivnice prema informacijama koje ste pružili tijekom postupka plaćanja. Proces izrade ePozivnice obično traje između 24 i 48 sati. U slučaju povećanog obima narudžbi, može doći do blagog produljenja tog razdoblja, no o svakoj eventualnoj odgodi ćete biti pravovremeno obaviješteni. Također, uvijek smo dostupni za pomoć ili dodatna pitanja, stoga slobodno kontaktirajte naš tim.

5. Koliko puta mogu podijeliti Digitalnu Pozivnicu?

Kupite jednu ePozivnicu – podijelite je neograničeni broj puta.

Platforma ePozivnica ne ograničava broj dijeljenja digitalnih pozivnica, niti prati broj korisnika koji su primili Vašu Digitalnu Pozivnicu.

6. Događaj je prošao, koliko dugo je još digitalna pozivnica aktivna?

Nakon što kupite digitalnu pozivnicu naša je odgovnornost da je držimo aktivnom minimalno 2 mjeseca nakon što je događaj prošao.

7. Uočen je pogrešan podatak, što sada?

Ukoliko ste kojim slučajem prilikom naplate unijeli krivi podatak, ili se greška desila s naše strane, ne brinite!

Za takve situacije slobodno nas kontaktirajte i to ćemo ispraviti što je prije moguće, takvi slučajevi su prioritetni i bit će rješeni prije distribucije ePozivnica za ostale korisnike.

8. Događaj je otkazan, mogu li izbrisati ePozivnicu s interneta?

Naravno!

Ukoliko je događaj otkazan, i želite obrisati ePozivnicu s interneta, kontaktirajte nas putem kontakt forme, ili putem mobilnog uređaja, izbrisat ćemo je u što kraćem vremenskom roku.

9. Da li su moji bankovni podaci sigurni prilikom kupnje ePozivnice?

Naša platforma posvećuje iznimnu pažnju sigurnosti bankovnih podataka naših korisnika. Sve transakcije i obrada bankovnih podataka provode se u skladu s najvišim sigurnosnim standardima. Koristimo šifriranje podataka i sigurnosne protokole kako bismo osigurali da vaši bankovni podaci budu zaštićeni od neovlaštenog pristupa ili zloupotrebe. Vaša privatnost je naša najveća briga, i uvijek radimo na osiguravanju da vaše povjerljive informacije ostanu sigurne i povjerljive prilikom korištenja naše platforme.

10. Da li su moji osobni podaci sigurni prilikom kupnje ePozivnice?

Implementirali smo tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali da se vaši osobni podaci čuvaju sigurno i povjerljivo.

Osim toga, ne dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako je to potrebno za pružanje usluga koje ste zatražili. Vaše povjerenje i privatnost su nam od iznimne važnosti, te radimo neprestano kako bismo osigurali da vaši osobni podaci budu zaštićeni na najvišoj razini.

ePozivnica